Vi söker Timvikarier

Vi söker timvikarier som drivs av att få andra att växa och utvecklas! 

Conexi bedriver arbetslivsförberedande verksamhet för vuxna personer inom autismspektrat, bl. a i samarbete med IKEA. Fokus ligger på individens utveckling och möjlighet till självständighet.  Vår utgångspunkt är ett autismperspektiv där vi möter den enskilde med engagemang, respekt och kompetens. Verksamheten är värdegrundbaserad och präglas av en anda av samarbete och samverkan där vi fungerar som ett team där alla bidrar till utveckling. Mer information om hur vi arbetar finns på vår hemsida: www.conexi.se.  

Vi söker dig som har möjlighet att hoppa in med kort varsel i samtliga våra verksamheter (i Stockholm, Västerås, Uppsala och Linköping). Som vikarierande arbetsstödjare hos oss behöver du vara trygg i dig själv, prestigelös, ha förmåga att skapa kontakter och att arbeta självständigt. Du arbetar tillsammans med arbetstagarna med målsättning att ge dem de verktyg och strategier de kan behöva för ett utvecklande och hållbart arbetsliv. 

Det är meriterande att ha erfarenhet och kunskap om neuropsykiatriska diagnoser.  

Våra arbetstider är helgfria måndagar-fredagar. 

Är du intresserad? För mer information och intresseanmälan – välkommen att kontakt respektive verksamhet som du finner uppgifter till på vår hemsida www.conexi.se  

Scroll to Top