Vikarier till Helsingborg

Vi söker timvikarier som drivs av att få andra att växa och utvecklas! 

Conexi bedriver arbetslivsförberedande verksamhet för vuxna personer inom autismspektrat, bl. a i samarbete med IKEA. Fokus ligger på individens utveckling och möjlighet till självständighet.  Vår utgångspunkt är ett autismperspektiv där vi möter den enskilde med engagemang, respekt och kompetens. Verksamheten är värdegrundbaserad och präglas av en anda av samarbete och samverkan där vi fungerar som ett team där alla bidrar till utveckling. Mer information om hur vi arbetar finns på vår hemsida: www.conexi.se.  

Sedan 2019 arbetar vi i ett nationellt projekt, ”Ett hållbart arbetsliv”. Projektet finansieras av Europeiska Socialfonden, ESF, och är en arbetslivsförberedande verksamhet för personer inom autismspektrat i samarbete med IKEA, Conexi, Funktionsrätt Västmanland och näringslivet. Vi vänder oss i projektet till dem som inte får beslut om individuellt stöd i arbete och vars kliv ut på arbetsmarknaden är lite längre. Målet är att prova och påvisa en långsiktigt hållbar modell för deltagaren och företagen i mötet på plats i arbetslivet. 

Vi söker nu timvikarier till vår nya verksamhet vid IKEA Helsingborg som startats upp i projektform. Som vikarierande arbetsstödjare arbetar du sida vid sida med arbetstagarna med målsättning att hitta/ta fram verktyg och strategier för ett utvecklande och hållbart arbetsliv. 

Vi söker dig som har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Som timvikarie hos oss behöver du vara trygg i dig själv, prestigelös, ha förmåga att skapa kontakter och att arbeta självständigt. Det är meriterande att ha erfarenhet och kunskap om neuropsykiatriska diagnoser alternativt utbildning inom ämnet.  

Våra arbetstider är måndag-fredag. 

Vi har under sommaren behov av vikarie som kan arbeta när ordinarie personal har semester.  

Mer information om vår verksamhet finns på www.conexi.se 

Är du intresserad? Kontakta vår Verksamhetsansvarig Nathalie Ekman på nathalie.ekman@funktionsrattvastmanland.se eller 070-694 49 57. 

Scroll to Top