Aktuellt

2017-06-30 Nya samarbetspartners
Vi ser nu fram emot att samarbeta med Wärdshuset Gaggerska gården i våran Steg 2 verksamhet.

Aktuella samarbetspartners inom Steg 2 är; Arosfixarna, Kitchen Järfälla, Preem, Bondens butik, Åkerbo församling, barnshopen.nu, Hunddagiset Stadshunden, OK/Q8, Axfood, Elgiganten, AA Tvättgruppen, Västerås Slott Mat & Event, Föräldraföreningen för fritidsverksamhet vid Södermalmsskolan, Svenska kyrkan Järfälla, Netto, Vadeco, Berzeliusskolans läromedelsdepå, Uppsala Veterinärklinik, Biltema, Gyllen Linds Bageri, Myrorna, Intersport, Ica Maxi, Willys, Plantagen, Fastighetstjänst, City Gross, Café Berget, PN Restaurang m fl.

2017-04-03 Anställning
Stort lycka till i arbetslivet ösnkar vi en av våra arbetstagare som börjar jobba på Magdalenagårdens vård och omsorgsboende i Stockholm.

2017-02-01 Anställning
Nu går ytterligare en av våra arbetstagare vidare till anställning. Stort lycka till i arbetslivet på Axfood i Västerås.

2016-08-01 Anställning
I augusti månad går en av våra arbetstagare vidare till anställning. Stort lycka till i arbetslivet på XXL i Västerås.

2016-05-27 Studiebesök från Kurdistan
SKL kom till oss för att visa en delegation från Kurdistan en verksamhet som arbetar med personer inom autismspektrat ute i samhället.
Det var en inspirerande och lärorik dag för oss alla!
foto: Rodrigo Rivas Ruiz/thephoto.se

2016-05-19–20 NPF Mässa
Conexi medverkar på NPF mässan i Kista.
Tack alla ni som kom till vår monter. Många inbjudande samtal till samarbete, mycket uppskattat!
Npf 2016 3

2016-04-01 Daglig verksamhet Huddinge
Conexi har tecknat avtal med Huddinge kommun inom LOV Daglig verksamhet i vår verksamhet i Kungens Kurva.

2015-09-19 Anställning
I oktober månad går två av våra arbetstagare vidare till anställning. Stort lycka till i arbetslivet på Hjälpverksamheten Återvinningen i Linköping och på Sew Fashion på Lidingö.

2015-06-26 Projekt Linköping – Vägen vidare i arbetslivet….
Samordningsförbundet Centrala Östergötland har beviljat projektmedel under hösten 2015, till Conexi för att fortsätta arbetet med att skapa förutsättningar för personer inom ASD att ges förutsättningar att komma ut i arbete och att få behålla det.

2015-06-01 Daglig verksamhet Solna
Conexi har tecknat avtal med Solna stad inom LOV Daglig verksamhet i vår verksamhet i Barkarby.

2015-03-26 Utökad Verksamhet
Samtliga Conexis verksamheter har nu utökat antalet platser från 10 till 20.

2014-11-17   Regionschef Mitt
Vi hälsar nu Eva Berglöf välkommen till tjänsten som Regionschef Mitt. Vill du ha kontakt med Eva finner du kontaktuppgifter här.

2012-12-14   Projekt Linköping
Samordningsförbundet Centrala Östergötland har beviljat projektmedel för 2 år till Conexi AB och Linköpings kommun i samverkan. Projektets syfte  har för avsikt att skapa en långsiktig modell för att personer inom autismspektrat, som idag bedöms stå långt från arbetsmarknaden, ska ges förutsättningar att komma ut i arbete och behålla det. För detta krävs ett holistiskt och långsiktigt perspektiv, med samverkansmodeller mellan olika aktörer. Det är med andra ord frågan om en metodutveckling.