Timvikarier till Helsingborg

Verksamheten genomförs på IKEA Helsingborg där arbetstagarna får möjlighet att prova olika arbetsområden och arbetsuppgifter. Du som arbetsstödjare kommer att arbeta tillsammans med arbetstagarna och IKEA:s personal. Stort fokus ligger på individens utveckling och möjlighet till självständighet. Allt arbete är individuellt upplagt. Vi arbetar aktivt tillsammans med utvärdering, måluppföljning och en tydlig målbild framåt.

 

Dina arbetsuppgifter blir bl. a. kartläggning av arbetstagarnas resurser och behov i syfte att hitta lämpliga arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar likaså att kartlägga arbetsuppgifter för arbetstagarna på IKEA. Syftet är att skapa strategier och verktyg i arbete för ett utvecklande och hållbart arbetsliv. Arbetet verkställs med utgångspunkt från individens önskemål och behov, vilket kräver en förmåga till ständig förändring och anpassning.


Kvalifikationer för tjänsten:

Erfarenhet kring autismspektrumtillstånd.

Utbildning som arbetsterapeut, pedagog eller inom socialt arbete, alternativt har yrkesmässig erfarenhet inom området.

Du har förmåga att planera och genomföra ditt arbete självständigt men i samverkan med arbetstagare, kollegor, IKEA, näringsliv och myndigheter. Du stimuleras av att verka i processer, arbeta mot uppsatta mål och bidra till människors utveckling. Som person är du initiativtagande, självständig, lösningsfokuserad och ansvarsfull.

I första hand söker vi en timvikarie som har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Våra arbetstider är helgfri måndag-fredag.

Är du intresserad?
Kontakta Verksamhetsansvarig 

Nathalie Ekman
073-535 16 53
nathalie.ekman@conexi.se

Scroll to Top